Išmanaus automobilio sprendimai

„Pandora DMS 100 BT“ autonominis magnetas, kas tai ir kuo jis gali būti naudingas?

Ar esate girdėję, kad jūsų automobilio apsaugą atlieka ne tik apsaugos sistema su aliarmo suveikimu nuo intervencijos?

Šiuo metu, kai itin suaktyvėjusios automobilių dalių, o ypač žibintų, vagystės, jaučiame didelį susidomėjimą autonominiams priedams prie apsaugos sistemų – tai būtų kaip papildoma funkcija prie jau į automobilį įdiegtos apsaugos sistemos. „Pandora“ gamintojas įgyvendino šią idėją ir asortimente dabar turime autonominį magnetą DMS – 100 BT, kuris per Bluetooth sąsają valdomas ir matomas naudojant išmaniąją programėlę. Jo sujudinimo ar suveikimo atveju, mes gauname pranešimą į mobilųjį telefoną – taip nedelsiant sužinome, kad yra bandoma pavogti automobilio žibintus arba bet kurią kitą dalį, kurią saugo šie autonominiai magnetai.

Magneto panaudojimo galimybės labai plačios: automobilio garažui saugoti (papildoma apsaugos zona), stoglangio, variklio dangčio, kemperio, bagažinės, priekabos apsaugos, automobilio žibintų apsauga ir t.t.

Belaidis durų jutiklis DSM-100 BT yra smūgio, sukimosi, pakreipimo, judesio jutiklis ir durų atidarymo detektorius (magnetinis jutiklis) su temperatūros jutikliu ir autonominiu maitinimo šaltiniu. Ryšiui su automobilio apsaugos sistema naudojamas „Bluetooth 4.2“ protokolas. Kai tik magneto saugos zoną pažeidžia įsibrovėlis, magnetas informaciją perduoda pagrindiniam sisteminiam blokui, o šis iš karto paleidžia garsinę sireną. Įsilaužėlis neturi laiko kada galvoti ir veikti, garsinis aliarmas atkreips dėmesį ir atbaidys vagis.

Belaidžio durų jutiklio DMS-100 veikimas pagrįstas naudojant 3 koordinačių pagreičio matuoklį, kuris leidžia aptikti sukimąsi, smūgius ir durų judesius, bei magnetinės kontaktų poros naudojimą patikimam durų atidarymo – uždarymo aptikimui.

Autonominis magnetas tinkamas su „Pandora Mini“, „Pandora Light Pro“, „Pandora Smart“, „Pandora Smart Moto“ ir „Pandora Camper“ sistemomis.

Visą „Pandora“ apsaugos sistemų ir jos priedų asortimentą rasite pas oficialų gamintojo atstovą Lietuvoje UAB „Kraitis“. Taip pat galite užsisakyti ir gauti išsamios informacijos mūsų specialiuose puslapiuose: www.autokraitis.ltwww.pandorasmart.lt.