Papildoma automobilio garso izoliacija

Garso izoliacinės medžiagos „Comfort Mat“ ir paslaugų paketai

Garso izoliacinės medžiagos „Comfort Mat“ ir paslaugų paketai

„Comfort Mat” gamintojo siūlomos garso izoliacinės medžiagos yra unikali galimybė praplėsti savo automobilio komforto liniją labai reikalinga ir naudinga sritimi. Važiavimas jūsų automobiliu tampa komfortiškesnis, pašalinami išorės triukšmo šaltiniai, todėl akustinis komfortas tiesiog leidžia jums atsipalaiduoti ir mėgautis muzika automobilyje. Skamba puikiai, tiesa? O dabar apie viską iš eilės.

Mes jums pasiūlysime unikalų ir labai platų medžiagų asortimentą, iš kurio pasirinkę galėsite medžiagas ne tik įsigyti, bet ir susimontuoti pas mus! Mes siūlome jums tris esminius izoliacinių medžiagų paketus su montavimo darbais, priklausomai nuo jūsų automobilio! Bet pirmiausia turime išsiaiškinti kelis pagrindinius akcentus, kurie privalomi visiems automobiliams.

Norėdami gauti pilną išsamų atsakymą dėl jūsų automobilio poreikių bei galimybių, apsilankykite mūsų puslapio užklausų skiltyje, kur galėsite užpildyti formą ir pagal jūsų atsakymus mes surinksime visą reikalingą informaciją apie automobilį bei izoliacinių medžiagų parinkimo galimybes. Paruošime bei pateiksime individualiai jums suformuotą pasiūlymą. Kad galėtumėte labiau įsigilinti, kokius paketus mes siūlome, juos trumpai pristatysime šiame straipsnyje.

Skaičiuodami optimalų paketą, kad klientams būtų viskas kuo paprasčiau ir aiškiau, automobilius suskirstėme į tris klases (A,B ir C), pagal automobilio tūrį, klasę, erdvę ir kitus parametrus. Pagal tai mes galime orientuotis, kiek skirtingų medžiagų lapų galėsime sunaudoti į tam tikrą automobilių klasę.

Atskiros automobilio sritys su montavimo paslauga pagal prioritetinį pasirinkimą

Jeigu jūsų poreikius pilnai išpildys atskiros tam tikros sritys, kuriose mes galime pašalinti garso šaltinius, tai viskas puiku, jūs galite ir nesirinkti viso pilno automobilio paketo, o tik tam tikrą automobilio dalį, kurią norite izoliuoti. Šiuo atveju mes jums išvardinsime visus galimus pasirinkimus ir orientacines kainas, kad jūs galėtumėte nuspręsti, kuris variantas jums pats tinkamiausias.

Išdėliokime automobilio sritis, kurios yra pačios populiariausios, jeigu montuojame atskiromis dalimis:

Arkos. Izoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus bagažinės apdailas, iki pat skardinės dalies iš vidinės pusės, 1-u, 2-iem arba net 3-imis sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo. Dažniausiai darbai atliekami tik ant galinių arkų dėl problematiško panelių ardymo ir priėjimo priekinėje dalyje.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Vision, Blockator.

Bagažinė. Izoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus bagažinės apdailas, galinį ratą iki pat skardinės dalies iš vidinės pusės, 2-iem arba net 3-imis sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Turbo V-ton 4, Vision, Blockator.

Durys. Izoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus durelių apdailas iki pat skardinės durelių dalies iš vidinės pusės, 1-u, 2-iem arba net 3-imis sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Vison, Integra, Turbo V-ton 4, Ultra Soft 10. 

Stogas. Izoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus stogo apdailas, iki pat skardinės stogo dalies, iš vidinės pusės. Jeigu tai yra įmanoma, 1-u arba 2-iem sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Skyline, Ultra Soft 10, Soft Wave 15. 

Salono grindysIzoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus grindų apdailas, sėdynes, tvirtinimus, iki pat skardinės grindų dalies, iš vidinės pusės, 1-u, 2-iem arba net 3-imis sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Blockshot, Blockator.

Kapotas. Izoliacinės medžiagos klijuojamos ant kapoto vidinės dalies 1-u arba 2-iems sluoksniais, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Turbo V-ton 4, Vision.

Salono elementai. Izoliacinės medžiagos klijuojamos nuėmus salone esančias apdailas, perdangas tarp laidų ir pan. Klijuojama vienu sluoksniu, priklausomai nuo pasirinkto paketo.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Ultra Soft 10, Soft Wave 15.  

Paslaugų paketai

Kiekvienai automobilių klasei mes pritaikėme tris esminius paketus, kuriuos ir paruošėme jums: Economy, Standart ir Premium. Paketuose mes siūlome viso automobilio klijavimą garso izoliacinėmis medžiagomis neskaidant į atskirus elementus, kad būtų pilnai atliktas viso automobilio garso izoliacijos klijavimas nuo garso šaltinių. Į paketą įeina medžiagų klijavimas šiose srityse: durys, arkos, stogas, salono grindys, bagažinė, kapotas, salono tvirtinimo elementai.

Dabar trumpai apie paketus, kuriuos mes jums paruošėme.

Economy. Šis paketas pritaikytas A,B,C klasės automobiliams, kuriems numatytas 1 arba 2-ių sluoksnių medžiagų klijavimas ant įvairių paviršių. Tai pigiausias variantas norint šiek tiek pagerinti automobilio garso izoliaciją.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, Turbo V-ton 4, Ultra Soft 10. 

Standart. Šis paketas pritaikytas A,B,C klasės automobiliams, kuriems numatytas 1,2 arba 3-ų sluoksnių medžiagų klijavimas ant įvairių paviršių. Tai tarpinis variantas tarp Economy ir Premium klasės, kai norima pakankamai pagerinti automobilio garso izoliaciją.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: Turbo M2, D2, Vison, Skyline,  Blockshot, Turbo V-ton 4, Ultra Soft 10. 

Premium. Šis paketas pritaikytas A,B,C klasės automobiliams, kuriems numatytas 2 arba 3-ų sluoksnių medžiagų klijavimas ant įvairių paviršių. Tai aukščiausio lygio premium klasės medžiagos ir jų suderinimas tarpusavyje, kai norima išskirtinai gerai pagerinti automobilio garso izoliaciją.

Pakete numatoma naudoti šias medžiagas: D2, Integra, Vison, Skyline,  Blockshot, Blockator, Soft Wave 15. 

Apsilankykite specialiame puslapyje www.comfortmat.lt, jame taip pat rasite visas medžiagas, kurias pristatėme čia.

Visą mūsų asortimentą, visas galimas medžiagas su jų aprašymais, specifikacijomis ir charakteristikomis rasite apsilankę mūsų svetainėje adresu:

https://www.autokraitis.lt/komforto-iranga/garso-izoliacines-medziagos?fm=42