“Dension” produktai Jūsų automobiliui
Garso ir video sprendimai

“Dension” produktai Jūsų automobiliui

Dension yra vienas iš pirmaujančių gamintojų pasaulyje, kurio produktų asortimente yra pramogų sistemos, skirtos automobiliams ir viešajam tranportui.  Dension produktai išsiskiria kokybe ir itin naudingomis funkcijomis. Visa tai – už tikrai prieinamą kainą. Dension sprendimai leidžia prie automobilio automagnetolos prijungti tokius prietaisus kaip iPhone, iPad arba Android operacinę sistemą turinčius telefonus, iPod, USB ar bet kurį kitą telefoną, kuris turi Bluetooth ryšį. Automobilio interjeras visais atvejais lieka nepakitęs.

UAB “Kraitis” yra oficialus Dension kompanijos atstovas.

Dension produktų asortimentas

Dension produktų asortimentą, kurį rasite pas mus, galima suskirstyti į dvi pagrindines grupes:

  1. Dension produktai be laisvų rankų įrangos;
  2. Dension produktai su laisvų rankų įranga.

Be abejo, šiems produktams yra sukurti ir aksesuarai. Apie tai, kokie aksesuarai tinka konkrečiam Dension produktai, rasite produkto aprašyme.

Dension produktai be laisvų rankų įrangos

Visi šie produktai integruojasi į automobilio multimedijos sistemą be jokių interjero pokyčių. Su jais galima klausyti muziką iš įvarių prietaisų, pvz. iPod, iPhone. Tačiau laisvų rankų funkcijos nėra.

Dension “Gateway Lite” – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis iPod, iPhone, kitais išmaniaisiais telefonais, taip pat USB ir AUX jungtis palaikančiais įrenginiais nekeičiant automobilio interjero. Tai pats ekonomiškiausias Dension Gateway produktas. Jis nepalaiko tekstinės informacijos rodymo, t.y. duomenys apie muzikos kūrinį – atlikėjas, pavadinimas. Laisvų rankų įrangos funkcijos taip pat nėra, tačiau galėsite pasiekti muziką, įrašytą į USB atminties raktus. Valdymas galimas naudojant mygtukus ant vairo (jei yra) arba naudojant automagnetolos mygtukus.

Dension “iGateway” – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis iPod, iPhone ir kitais įrenginiais, taip pat tais, kurie gali perduoti garso signalą į Aux-in jungtį. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs. Naudoti iGateway yra paprasta – tiesiog prijunkite šį prietaisą į CD keitiklio lizdą. Muziką girdėsite per automobilio garso sistemą. Lyginant Dension “Gateway Lite”, iGateway turi tekstinės informacijos rodymo funkciją – informacija gali būti rodoma automagnetolos arba prietaisų skydelio ekranėlyje. Valdymas galimas naudojant mygtukus ant vairo (jei yra) arba naudojant automagnetolos mygtukus.

Dension “Gateway 300″ – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis iPod, iPhone, USB raktais, taip pat tais prietaisais, kurie gali perduoti garso signalą į Aux-in jungtį. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs. “Gateway 300″ pasižymi naudingomis funkcijomis, tokiomis kaip valdymas ant vairo esančiais mygtukais, tekstinės kūrinio informacijos rodymu (informacija gali būti rodoma automagnetolos arba prietaisų skydelio ekranėlyje), iPod baterijos krovimu ir dar daugiau.

Dension produktai su laisvų rankų įranga

Visi šie produktai integruojasi į automobilio multimedijos sistemą be jokių interjero pokyčių. Įdiegta laisvų rankų įrangos funkcija. Galima klausyti muziką iš įvarių prietaisų, pvz. iPod, iPhone.

Dension “Gateway Lite BT” – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis iPod, iPhone, USB raktais, taip pat tais prietaisais, kurie gali perduoti garso signalą į Aux-in jungtį. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs, o garsas girdimas per automobilio garso sistemą. “Gateway Lite BT” pasižymi naudingomis funkcijomis, tokiomis kaip valdymas gamykliniais automagnetolos mygtukais. Šis Dension produktas taip pat turi laisvų rankų įrangą ir bevielį muzikos transliavimą Bluetooth ryšiu, naudojant A2DP. Laisvų rankų įrangos funkcija yra intuityvi – į skambučius galima atsiliepti arba juos atmesti naudojantis automagnetolos arba ant vairo esančiais mygtukais. Dension “Gateway Lite BT” nepalaiko tekstinės informacijos rodymo.

Dension “Gateway Pro BT” – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis laisvų rankų įranga, transliuoti muziką bevieliu Bluetooth ryšiu, naudojant A2DP. Taip pat galite klausytis muzikos iš iPod, iPhone, USB raktų ir kitų prietaisų kurie gali perduoti garso signalą į Aux-in jungtį. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs, o garsas girdimas per automobilio garso sistemą. Tam, kad prietaiso valdymas būtų dar patogesnis, Dension “Gateway Pro BT” palaiko teksto rodymo funkciją – informaciją apie grojamą kūrinį, muzikos kūrinių sąrašą matysite automagnetolos arba prietaisų skydelio ekrane. Laisvų rankų įrangos funkcija yra intuityvi – į skambučius galima atsiliepti arba juos atmesti naudojantis automagnetolos arba ant vairo esančiais mygtukais.

Dension “Gateway 500S BT” – sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis laisvų rankų įranga, transliuoti muziką bevieliu Bluetooth ryšiu, naudojant A2DP. Taip pat galite klausytis muzikos iš iPod, iPhone, USB raktų ir kitų prietaisų, kurie gali perduoti garso signalą į Aux-in jungtį. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs, o garsas girdimas per automobilio garso sistemą. Tam, kad prietaiso valdymas būtų dar patogesnis, Dension “Gateway 500S BT” palaiko teksto rodymo funkciją – informaciją apie grojamą kūrinį, muzikos kūrinių sąrašą matysite automagnetolos arba prietaisų skydelio ekrane. Laisvų rankų įrangos funkcija yra intuityvi – automagnetolos arba prietaisų skydelio ekranėlyje matysite, kas skambina, galėsite naršyti telefonų knygoje, peržiūrėti skambučių sąrašus. Į skambučius galima atsiliepti arba juos atmesti naudojantis automagnetolos arba ant vairo esančiais mygtukais.

Šis Dension produktas yra puikus sprendimas automobiliams, kuriuose yra naudojama “MOST” šviesolaidžių sistema (MOST – tai su Gateway 500 suderina šviesolaidžio sistema, kuri įprastai naudojama  BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi ir kitų gamintojų automobiliuose).

Dension “Blueway” – naujiena. Dension “Blueway” yra sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis laisvų rankų įranga, transliuoti muziką aukšta kokybe bevieliu Bluetooth ryšiu, naudojant A2DP. Taip pat galite klausytis muzikos iš iPhone ir kitų išmaniųjų telefonų. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs, o garsas girdimas per automobilio garso sistemą. Tam, kad prietaiso valdymas būtų dar patogesnis, Dension “Blueway” palaiko teksto rodymo funkciją – informaciją apie grojamą kūrinį, muzikos kūrinių sąrašą matysite automagnetolos arba prietaisų skydelio ekrane. Vienu metu galima prijungti iki dviejų telefonų – valdykite bet kurį iš jų, priimkite skambučius. Laisvų rankų įranga – su tekstinės informacijos rodymu. Automagnetolos arba prietaisų skydelio ekranėlyje matysite, kas skambina, galėsite naršyti telefonų knygoje, peržiūrėti skambučių sąrašus. Į skambučius galima atsiliepti arba juos atmesti naudojantis automagnetolos arba ant vairo esančiais mygtukais. Dension “Blueway” turi USB jungtį su krovimo funkcija (tinka daugeliui išmaniųjų telefonų), galima prijungti ir be krovimo.

Dension “Blueway 500″ – naujiena. Dension “Blueway 500″ yra sprendimas, kuris leidžia automobilyje naudotis laisvų rankų įranga, transliuoti muziką aukšta kokybe bevieliu Bluetooth ryšiu, naudojant A2DP. Taip pat galite klausytis muzikos iš iPhone ir kitų išmaniųjų telefonų. Automobilio interjeras išlieka nepakitęs, o garsas girdimas per automobilio garso sistemą. Tam, kad prietaiso valdymas būtų dar patogesnis, Dension “Blueway 500″ palaiko teksto rodymo funkciją – informaciją apie grojamą kūrinį, muzikos kūrinių sąrašą matysite automagnetolos arba prietaisų skydelio ekrane. Vienu metu galima prijungti iki dviejų telefonų – valdykite bet kurį iš jų, priimkite skambučius. Laisvų rankų įranga – su tekstinės informacijos rodymu. Automagnetolos arba prietaisų skydelio ekranėlyje matysite matysite, kas skambina, galėsite naršyti telefonų knygoje, peržiūrėti skambučių sąrašus. Į skambučius galima atsiliepti arba juos atmesti naudojantis automagnetolos arba ant vairo esančiais mygtukais. Dension “Blueway 500″ turi USB jungtį su krovimo funkcija (tinka daugeliui išmaniųjų telefonų), galima prijungti ir be krovimo.

Šis Dension produktas yra puikus sprendimas automobiliams, kuriuose yra naudojama “MOST” šviesolaidžių sistema (MOST – tai su “Blueway 500″ suderinta šviesolaidžio sistema, kuri įprastai naudojama  BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi ir kitų gamintojų automobiliuose).

Dension produktų priedai

Tam, kad Dension produktais galėtumėte naudotis dar komfortiškiau, papildomai galima įsigyti priedus. Juos rasite čia. Tai papildomi laikikliai mobiliajam telefonui, laidai, jungčių adapteriai.


Dension produktai – teisingas pasirinkimas

Dension asortimentas yra platus. Jame rasite gaminius, prie kurių galima prijungti  iPod, iPhone, Android telefonus, USB, AUX įrenginius. Taip pat siūlome produktus, kurie turi įdiegtą laisvų rankų įrangos funkciją ar gali transliuoti muziką į automobilio garso sistemą naudojant Bluetooth ryšį. Nesvarbu, kurį Dension produktą pasirinksite, visais atvejais automobilio interjeras išlieka nepakitęs. Kviečiame peržiūrėti Dension gaminių palyginimo lentelę, kurią rasite čia.

Kuris Dension produktas man tinka?

Ne visi produktai tinka kiekvienam automobiliui. Konkretų atvejį reikia patikrinti. Iš pradžių, prieš užsakant, pasinaudokite šiuo produktų parinkimo gidu, kurį rasite čia. Tiesiog pasirinkite savo automobilio modelį ir pažymėkite turimą automagnetolą. Sekančiame žingsnyje sistema parodys, kurie Dension produktai Jums tinka. Taip pat galite susisiekti su mumis – suteiksime visą reikiamą informaciją ir patarsime! Parašykite mums el. paštu [email protected] arba susisiekite tel. +370 37 777102