Garso ir video sprendimai

Dension muzikos adapteriai Gateway Lite ir Gateway Lite BT

Dension kompanija gamina įvairius sprendimus automobiliams. Jau ilgą laiką gaminanti USB adapterius, ši kompanija gali pasigirti savo produktų aukšta kokybe, t.y. gera atkuriamo garso kokybe. Dension Gateway Lite ir Gateway Lite BT muzikos adapteriai tinka daugumai automobilių (Audi, BMW, FIAT, Honda, Lexus, Mazda, Mini, Renault, Rover, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen).

Šie muzikos adapteriai jungiasi tiesiogiai prie gamyklinio automobilio grotuvo per CD keitiklio jungtį. Tokiu būdu išgaunamas kokybiškas garsas be trukdžių (lyginant su FM moduliatoriais – garso kokybė ženkliai skiriasi, USB adapteris pasižymi aukšta garso kokybe). Prietaisas dažniausiai montuojamas daiktų dėtuvėje, o jungiamieji laidai instaliuojant lieka paslėpti po panele. Tokiu būdu išlieka estetinis salono vaizdas bei nedarkomas prietaisų skydelis.

Dension Gateway Lite įrenginiai yra dviejų tipų:

  • Gateway Lite
  • Gateway Lite BT

Abu šie įrenginiai turi USB skaitytuvą bei jungtį, prie kurios galima prijungti specialų iPhone laidą ir klausytis muzikos iš iPhone ir iPod. Tačiau pagrindinis skirtumas – Gateway Lite BT turi integruotą Bluetooth modulį bei mikrofoną, todėl su šiuo modeliu galima ne tik klausytis muzikos per USB ir iPhone bet ir naudotis laisvų rankų įranga bei leisti muziką Bluetooth ryšiu (per A2DP protokolą).

Gateway Lite

Dension Gateway Lite – tai muzikos adapteris automobiliui, per kurį galima leisti muziką iš įvairių skaitmeninių įrenginių. Valdymas vyksta naudojant automobilio radijo mygtukus, įrenginys atpažįstamas kaip virtualus CD keitiklis. Gateway Lite – tai pilnai integruojamas įrenginys, paslėptas, kad nesimatytų salone. Su šiuo prietaisu galėsite leisti muziką iš iPod, iPhone, išmaniojo telefono, USB, per automobilio kolonėles, nesugadinant salono ir prietaisų skydelio – viskas diskretiškai instaliacijos metu paslepiama, kad nedarkytų bendro vaizdo.

Papildomai įsigijus specialų iPhone laidą galima ne tik klausytis muzikos, bet ir krauti telefono bateriją.

  • Muzikos grojimas iš įvairių nešiojamų prietaisų;
  • iPod/iPhone integracija į automobilio garso sistemą;
  • Išmaniųjų telefonų bei USB laikmenos prijungimas prie automobilio garso sistemos;
  • Pilnas įrenginio reguliavimas automobilio radijo mygtukais (per CD keitiklio meniu);
  • 1A iPod ir iPhone prietaisų baterijų krovimas.

Į komplektą įeina – USB adapteris ir laidai prijungti prie automobilio garso sistemos. Norint iPod/iPhone laido arba laikiklio reikia įsigyti jį atskirai.

Gateway Lite BT

Dension Gateway Lite BT – muzikos adapteris automobiliui su integruotu Bluetooth moduliu. Leis valdyti muziką leidžiamą iš USB laikmenos, iPod/iPhone ar išmaniojo telefono per automobilio garso sistemą. Gateway Lite BT pasižymi tuo jog turi Bluetooth ryšį, kuriuo galima leisti muziką (per A2DP) bei naudotis laisvų rankų įranga.

  • Laisvų rankų įranga;
  • Muzikos leidimas iš telefono per Bluetooth ryšį;
  • Adapteris leidžia integruoti iPod/iPhone, išmanųjį telefoną, USB laikmeną į automobilio garso sistemą;
  • iPhone baterijos krovimas specialaus laido pagalba.

Kuo Dension skiriasi nuo kitų USB adapterių

Dension USB adapteriai pasižymi tuo, jog palaiko aukštą garso kokybę. Rinkoje esantys FM moduliatoriai smarkiai nusileidžia garso kokybe. Tą patį galima pasakyti ir su USB adapteriais – Dension išlieka kokybės lyderis. Tačiau lyginant su kitų firmų USB adapteriais – Dension papildomai išsiskiria tuo, kad gali palaikyti USB laikmenas iki 250 GB. (Rinkoje esantys USB adapteriai dažniausiai palaiko tik iki 4GB). Kitas svarbus aspektas, ypač naudojant iPhone, jog įsigijus papildomą laidą, juo galima ne tik leisti muziką, tačiau per jį taip pat vyksta telefono baterijos krovimas.

Dension gamina įvairius sprendimus muzikai paleisti per automobilio garso sistemą. Koks adapteris tinka automobiliui priklauso nuo to, kokia gamyklinė audio sistema yra automobilyje. Jeigu automobilyje yra šviesolaidinė garso sistema MOST (Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche modeliai), tada naudojamas ne Gateway Lite, o specialus šviesolaidžiui pritaikytas sprendimas Dension Gateway 500 S BT Dual FOT.

Papildomi laidai prie Gateway Lite:

Jeigu norite prijungti iPod/iPhone prie Gateway Lite, reikia atitinkamai specialaus Dension laido.

Šie laidai į Dension Gateway Lite komplektą neįeina, norint prijungti iPod/iPhone reikia juos įsigyti atskirai.