Transporto perimetro kontrolė

Steel Mate daviklis 14D-12

Steel Mate kompanija sukūrė naujus daviklius 14D-12 skirtus parkavimo sistemoms. Šie davikliai standartiškai įeina į visas Steel Mate parkavimo sistemas. Šie davikliai turi 4 laipsnių kampą. Į komplektą taip pat įeina 0 laipsnių ir 10 laipsnių kampai. Davikliai būna juodos, juodos matinės, sidabrinės ir baltų spalvų arba galime pasiūlyti jutiklius dažyti pagal kėbulo originalią spalvą.

Lyginant 14D-12 jutiklį su savo pirmtakais (12B-09), jis pasižymi kompaktiškesniu montavimu, o tai reiškia, jog tarpas tarp daviklio galvutės ir bamperio yra mažesnis. Dėl šios priežasties tarpuose sunkiau kauptis sniegui ar lietaus lašams. Taip pat šio jutiklio viena iš naujovių yra ta, kad spyruoklė nuo šiol pakeista silikonu. Šio pakeitimo dėka gaunamas mažesnis rezonansas su automobilio bamperiu.

Internetinėje svetainėje www.autokraitis.lt galite susikomplektuoti parkavimo sistemą su jūsų norimais parkavimo davikliais.

UAB “Kraitis” yra oficialus Steel Mate atstovas Lietuvoje. Puslapyje www.autokraitis.lt  galite užsisakyti produktą ir montavimo paslaugas visose ERA Service atstovybėse.